Filmpje samenwerking Buurtpreventie met Politie en Boa's

Kort filmpje over de samenwerking tussen Buurtpreventie, Politie en Boa’s. Heeft u ook interessen om uw buurt netjes en veilig te houden geef u dan op bij een van de teams.

Steenbergen-Noord "StrieneNoord"

Nieuwe maandrapportage staat weer online - In Steenbergen stad zijn 2 buurtpreventieteams actief, team “StrieneZuid” en "StrieneNoord"

Steenbergen-Zuid "StrieneZuid"

In Steenbergen stad zijn 2 buurtpreventieteams actief, team “StrieneZuid” en "StrieneNoord"

Dinteloord Vlasserij 1

Buurtpreventieteam Vlasserij 1 is het eerste buurtpreventieteam van Dinteloord dat in 2013 van start is gegaan. Na een groot aantal inbraken in de wijk is het initiatief genomen om met buurtpreventie te starten.

Dinteloord 2 (BPTD2)

Buurtpreventieteam Dinteloord 2 is actief in een groene wijk die grenst aan een landbouwgebied. Een straat met rijtjeshuizen en twee onder een kap woningen en een drietal straten met diverse vrijstaande woningen.

Dinteloord Frisolaan

Buurtpreventieteam Frisolaan is sinds 2014 actief. Ons team telt een 40 tal leden. U vind onze wijk bij binnenkomst van het dorp meteen aan de linkerkant.

Kruisland

Het buurtpreventieteam Kruisland is vanuit de dorpsraad in 2014 opgericht. Met 23 personen is men binnen de bebouwde kom van Kruisland actief.