Wees alert tijdens de voorjaarsvakantie

Wees alert tijdens de voorjaarsvakantie!

Steenbergen - Gaat u nog op vakantie? Neem de preventietips nog eens door. En voor de thuisblijvers….Houd een extra oogje in het zeil.

Tijdens de voorjaarsvakantie niet thuis?

Gaat u tijdens de voorjaarsvakantie van huis? Laat een bewoonde indruk achter! Maak afspraken met uw buren. Inbrekers houden niet van een sociale buurt. Een oogje houden op elkaars woning is een perfect preventiemiddel. Voorkom dat het voor inbrekers wel heel gemakkelijk is om te zien dat er niemand thuis is. Lees hier de tips http://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/ hoe u het beste een inbraak kunt voorkomen.

Verdachte situatie? Bel 112! Het werkt!

U weet zelf het beste als er iets niet pluis is in uw buurt. Een vreemd figuur die bij huizen naar binnen loert bijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners op vakantie zijn. Bel dan 112! De politie kan dan een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden!

Het bellen van 112 is niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook voor verdachte situaties waarbij we een misdrijf kunnen voorkomen. Twijfel niet en bel!