BBQ 22 juni 2022

BBQ Buurtpreventies Noord en Zuid, op 22 juli 2022.

Op vrijdag 22 juli 2022, werd de jaarlijkse BBQ gehouden. Ook dit jaar werd als locatie weer gekozen voor Partycentrum Duiventoren in Welberg. De vorige jaarlijkse BBQ’en zijn ook door de Duiventoren verzorgd. 

Partycentrum Duiventoren

Partycentrum Duiventoren

de IJskar van IJssalon Boon

de IJskar van IJssalon Boon

de IJskar van IJssalon Boon

de IJskar van IJssalon Boon

De Duiventoren is een uitermate geschikte locatie om aan onze wensen te voldoen, gastvrij, en uitstekend verzorgd eten, met daarbij een groot luisterend oor voor onze wensen. Het vlees wordt geleverd door Poelier Vugts, wat van een uitstekende kwaliteit is en het toetje, schepijs  in 3 smaken uit een leuke gezellige ijskar, geleverd door IJssalon Boon. IJs van prima kwaliteit en smaak. We moeten een volgende keer toch eens vragen of deze leveranciers ons, als Buurtpreventie, niet willen sponseren.

Voor deze motivatie-avond hadden zich 63 personen aangemeld. Dit gaf op het terras van de Duiventoren veel gezelligheid, en geroezemoes. Iedereen vond een plaatsje bij bekenden of juist minder bekenden van de Buurtpreventies StrieneZuid en StrieneNoord, om hun contacten te versterken.

Ons was door Buienradar belooft dat het droog en zonnig zou zijn gedurende de BBQ. Helaas werden we toch verrast door een heel klein buitje regen, waardoor de Buurtpreventieleden die niet onder een parasol zaten naar binnen zijn gevlucht, zie foto’s

Maar na een kwartiertje was het alweer droog en kon iedereen weer gezellig naar buiten. Rond 23.00 uur vertrokken de meeste gasten voldaan huiswaarts na Wim en Jaap, die het dit jaar hadden georganiseerd, te hebben bedankt voor de gezellige avond.

 

Het was weer eens een bijzonder geslaagde avond, na jaren van Corona, zeker voor de broodnodige motivatie van de teams en natuurlijk zeker voor herhaling vatbaar !

 

 

Wij danken Partycentrum Duiventoren voor hun geweldige inzet en organisatie !!!

Hierna volgen nog enkele sfeerfoto’s: